1548787710543

C.S.V. Sportvereniging SPIDO Klundert

balk

Nieuwsbrief

Hier vind u een overzicht van onze agenda , wij zullen op deze pagina ledenvergaderingen, activiteiten en nieuwtjes delen.

vacatuur

Sportvereniging SPIDO zoekt Trainer + Assistent Trainer (M/V)


Ter versterking en uitbreiding van onze huidige groep trainers, zijn wij op zoek naar een energieke en enthousiaste (assistent) trainer.
Als trainer bij SPIDO kom je in een team dat zich vol inzet voor haar leden. Jouw rol is het
voorbereiden en geven van de lessen. Je probeert, middels een goede inhoud van de les en de
bijbehorende oefeningen, je groep naar een hoger niveau in gym of turnen te begeleiden. Ons motto is ”SPortiviteit Is DOel”, waarin plezier hebben een belangrijke factor is!


Beschik jij over:


- Een aantoonbare KNGU licentie (bij voorkeur niveau 3), afgeronde ALO of CIOS opleiding

-  De ambitie en passie voor de sport en het verenigingsleven
- Affiniteit met kinderen en de wil om ze iets te willen leren rondom turnen/gymmen
- Goede communicatievaardigheden m.b.t. contact met ouders, kinderen en collega-trainers
- De bereidheid om een (vervolg) cursus/opleiding te doen


Dan bieden wij:

- Een marktconform uurloon
- Een vergoeding van € 0,19 netto per kilometer (indien woonadres buiten Klundert)
-  Mogelijke uitgroei naar meerdere groepen en meer uren


Denk je dat jij de juiste match bent, stuur dan je reactie/sollicitatie naar: taairaterces.[antispam].@spidoklundert.nl.
Verdere informatie tref je op www.spidoklundert.nl.

BRN workout!

Zet in je agenda!!!

Datum     : zaterdag 18 mei 2019

Tijd          : 10:00

Wat?        : een super leuke BRN demo

Waar?     : C.V.S. sportvereniging Spido, Prins Willemstraat 1A te Klundert

 

Nou hoor ik je denken… BRN wat is dat dan eigenlijk?

Deze ultieme shape workout is voor de Body u Really Need. Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, sterk en mooi lichaam. De workout waarmee je optimaal calorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt! Cardio, spier verstevigende oefeningen en coretraining in één. De workout duurt ongeveer 45 minuten.

Ben jij al enthousiast? Schrijf je snel in via een berichtje op Facebook of stuur een mailtje met naam en telefoonnummer naar netietivitca.[antispam].@spidoklundert.nl. Deelname is gratis. Schrijf je snel in want vol = vol

 

 

uitslag ledenvergadering

Voortbestaan sportvereniging SPIDO gered door installatie van nieuw bestuur.

Vanaf het moment dat in 2018 de meerderheid van het bestuur van SPIDO ( om verschillende redenen) te kennen had gegeven te gaan stoppen met hun rol/functie, pakten donkere wolken zich samen ten aanzien van het voorbestaan van de vereniging. Lange tijd zag het ernaar uit , dat er onvoldoende kandidaten waren om een nieuw bestuur mee te vormen. Dit zou betekenen, dat de vereniging, na 63 jaar, opgeheven diende te worden. Eind december 2018 werd er een laatste poging gewaagd om dit trieste senario te voorkomen. Alle leden (en ouders en/of verzorgers van leden) ontvingen op het huisadres een dringende oproep om zich aan te melden als potienteel bestuurslid.

 

Het dreigende vooruitzicht van daadwerkelijke opheffing van SPIDO, heeft verschillende dorpsbewoners toch over de streep getrokken om met het bestuur in gesprek te gaan. In de persoonlijke gesprekken werd duidelijk, dat opheffing van deze volledige binnen de klundert verweven vereniging geen optie was! Meerdere kandidaten bleken bereid om een bestuurs- of ondersteunende rol op zich te nemen.

 

Op 12 maart jongstleden, kon de aftredende voorzitster (Leonne Dekkers), tijdens de drukbezochte ledenvergadering, de aanwezigen dan ook mededelen, dat het voorbestaan van SPIDO is verzekerd door de installatie van een nieuw bestuur. Conform de statuten, dienen de aanwezige leden de nieuwe voorzitter te kiezen. De voorgedragen beoogd voorzitter (Robert-Jan Koert), werd unaniem door de leden aanvaard. Hierdoor kon aan het einde van de vergadering de voorzittershamerm door Leonne Dekkers overgedragen worden aan Robert-Jan Koert. Middels de voorzitterswissel komt er een einde aan een jarenlange periode waarin Leonne Dekkers, met enorm veel inzet,bevlogenheid en doorzettingsvermogen , sturing heeft gegeven aan het bestuur van SPIDO. Wij wensen hiervoor grote dank en waardering uit te spreken! 

 

Het nieuwe bestuur heeft op 19 maart hun eerste bestuursvergadering. Hierin zullen afspraken worden gemaakt om veder te bouwen op het mooie fundament, dat gedurende de achterliggende periode is neergelegd. Eén ding is zeker; alles zal in het werk gesteld worden om de drie pijlers van SPIDO (turnen, dans en SPIDO fit) aan te blijven bieden en daar mogelijk uit te bouwen,

SPortiviteit Is DOel!

Sportvereniging SPIDO 

 

8ef2cb78-4491-456d-aaec-51fcdc227241