1548787710543

C.S.V. Sportvereniging SPIDO Klundert

balk

Nieuwsbrief

Fijne feestdagen

Namens SPIDO Klundert wensen wij u fijne feestdagen en een sportief en gezond 2021! Wij hopen u snel weer te kunnen ontvangen bij onze lessen. Tot die tijd, blijf gezond en let op elkaar. 

SPIDO Klundert merry-christmas

Opbrengst grote clubactie

Ook dit jaar is er weer een mooi bedrag opgehaald door onze leden bij de Grote clubactie!

website-cheque-clubactie

aangepast rooster corona maatregelen

Beste, 

Omdat wij de veiligheid van onze leden willen waaroborgen en zo lang mogelijk samen met u willen sporten hebben wij een aangepast rooster om de wisseling tussen de lessen veilig en volgens de regels te laten verlopen. Het nieuwe rooster is hieronder te downloaden.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Spido Klundert


Naam: aangepast rooster corona maatregelen  Download
Type: pdf
Grootte: 192 kB
 

Spido heeft een nieuwe les: SPIDO POWER, zaterdagmorgen 10.00 – 11.00 uur

 

onze nieuwe instructrice Mylou neemt je zaterdagmorgen mee diep in de squats en vol in de cardio! Met haar enthousiasme haalt ze het maximale uit jezelf!
Het mooie aan deze les is dat hij vrij is in te delen, zo zal het de ene keer een dynamische les zijn en de andere keer meer statisch.
Zeker in deze gekke periode waarin we afstand moeten houden is het fijn dat deze les ten alle tijden aangepast kan worden. En…bereikbaar voor alle niveaus en leeftijden. Als beginner ben je van harte welkom maar ook zeker als gevorderde. Mylou daagt je wel uit!
Je gaat voor jouw maximale power. Bij goed weer hebben we altijd nog een optie om lekker naar buiten te gaan.

Je bent van harte welkom voor een proefles, meld je snel aan via: taairaterces.[antispam].@spidoklundert.nl !

Informatiebrief

Beste leden, 

Hieronder kunt u de informatiebrief van 23 augustus 2020 en het lesrooster voor dit seizoen downloaden. 

Met vriendelijke groet, 

Bestuur Spido Klundert


Naam: Informatiebrief start seizoen 2020-2021  Download
Type: pdf
Grootte: 736 kB
 


Naam: Lesrooster 2020-2021  Download
Type: pdf
Grootte: 15 kB
 

Carnavals optreden maandag 24 februari!

Het is bijna zover, carnaval! Ook dit jaar zullen onze dansers van SPIDO een optreden verzorgen, komt u allemaal kijken en gezellig mee swingen? het optreden zal zijn van 14.00-14.30 bij sporthal de Nierveart op het brakkenbal! 

Tot dan!

Combiwedstrijd 2020 uitslag

Vandaag hebben 18 meiden meegedaan aan de combiwedstrijd in Dinteloord. Hieronder kunt u de uitslag vinden van deze wedstrijd. Alle kinderen hebben ontzettend hard gewerkt!

Uitslag combiwedstrijd 2020

img-20200208-wa0049

img-20200208-wa0020

21 februari 2020

VERKLEED GYMMEN en TURNEN op vrijdag 21 februari 2020

Heb je ook zin om jezelf te verkleden als prinses, prins, ninja, ridder, politieagent of iets anders en lijkt het je leuk om dan ook nog eens te komen gymmen, dan ben je van harte welkom bij Spido Klundert. Tijdens deze les zijn zowel leden als niet leden van harte uitgenodigd om te komen gymmen. Jij komt toch ook? Je hoeft je niet aan te melden. Verkleden mag, hoeft niet. Ook als je je niet wilt verkleden, maar wel zin hebt om te komen gymmen, ben je van harte welkom! 

Peuters tot 4 jaar: 09.00u-10.00u

Groep 1/2: 16.00u-16.45u

Groep 3/4: 17.00u-18.00u

Zien we jullie ook op vrijdag 21 februari? 

2019-03-01-094

turnpak-spido-1Dit is het nieuwe turnpakje van Spido Klundert.

De pakjes zijn online te bestellen via de link hieronder. 

vacatuur seizoen 2019/2020

Sportvereniging SPIDO zoekt Trainer + Assistent Trainer (M/V)


Ter versterking en uitbreiding van onze huidige groep trainers, zijn wij op zoek naar een energieke en enthousiaste (assistent) trainer.

Als trainer bij SPIDO kom je in een team dat zich vol inzet voor haar leden. Jouw rol is het
voorbereiden en geven van de lessen. Je probeert, middels een goede inhoud van de les en de
bijbehorende oefeningen, je groep naar een hoger niveau in gym of turnen te begeleiden. Ons motto is ”SPortiviteit Is DOel”, waarin plezier hebben een belangrijke factor is!

Beschik jij over:

- Een aantoonbare KNGU licentie (bij voorkeur niveau 3), afgeronde ALO of CIOS opleiding

- De ambitie en passie voor de sport en het verenigingsleven
- Affiniteit met kinderen en de wil om ze iets te willen leren rondom turnen/gymmen
- Goede communicatievaardigheden m.b.t. contact met ouders, kinderen en collega-trainers
- De bereidheid om een (vervolg) cursus/opleiding te doen

Dan bieden wij:

- Een marktconform uurloon
- Een vergoeding van € 0,19 netto per kilometer (indien woonadres buiten Klundert)
- Mogelijke uitgroei naar meerdere groepen en meer uren

Denk je dat jij de juiste match bent, stuur dan je reactie/sollicitatie naar: taairaterces.[antispam].@spidoklundert.nl.

uitslag ledenvergadering 12 maart 2019

Voortbestaan sportvereniging SPIDO gered door installatie van nieuw bestuur.

Vanaf het moment dat in 2018 de meerderheid van het bestuur van SPIDO ( om verschillende redenen) te kennen had gegeven te gaan stoppen met hun rol/functie, pakten donkere wolken zich samen ten aanzien van het voorbestaan van de vereniging. Lange tijd zag het ernaar uit , dat er onvoldoende kandidaten waren om een nieuw bestuur mee te vormen. Dit zou betekenen, dat de vereniging, na 63 jaar, opgeheven diende te worden. Eind december 2018 werd er een laatste poging gewaagd om dit trieste senario te voorkomen. Alle leden (en ouders en/of verzorgers van leden) ontvingen op het huisadres een dringende oproep om zich aan te melden als potienteel bestuurslid.

 Het dreigende vooruitzicht van daadwerkelijke opheffing van SPIDO, heeft verschillende dorpsbewoners toch over de streep getrokken om met het bestuur in gesprek te gaan. In de persoonlijke gesprekken werd duidelijk, dat opheffing van deze volledige binnen de klundert verweven vereniging geen optie was! Meerdere kandidaten bleken bereid om een bestuurs- of ondersteunende rol op zich te nemen.

 Op 12 maart jongstleden, kon de aftredende voorzitster (Leonne Dekkers), tijdens de drukbezochte ledenvergadering, de aanwezigen dan ook mededelen, dat het voorbestaan van SPIDO is verzekerd door de installatie van een nieuw bestuur. Conform de statuten, dienen de aanwezige leden de nieuwe voorzitter te kiezen. De voorgedragen beoogd voorzitter (Robert-Jan Koert), werd unaniem door de leden aanvaard. Hierdoor kon aan het einde van de vergadering de voorzittershamerm door Leonne Dekkers overgedragen worden aan Robert-Jan Koert. Middels de voorzitterswissel komt er een einde aan een jarenlange periode waarin Leonne Dekkers, met enorm veel inzet,bevlogenheid en doorzettingsvermogen , sturing heeft gegeven aan het bestuur van SPIDO. Wij wensen hiervoor grote dank en waardering uit te spreken! 

 Het nieuwe bestuur heeft op 19 maart hun eerste bestuursvergadering. Hierin zullen afspraken worden gemaakt om veder te bouwen op het mooie fundament, dat gedurende de achterliggende periode is neergelegd. Eén ding is zeker; alles zal in het werk gesteld worden om de drie pijlers van SPIDO (turnen, dans en SPIDO fit) aan te blijven bieden en daar mogelijk uit te bouwen,

SPortiviteit Is DOel!

Sportvereniging SPIDO 

 

8ef2cb78-4491-456d-aaec-51fcdc227241

21 februari 2020

VERKLEED GYMMEN en TURNEN op vrijdag 21 februari 2020

Heb je ook zin om jezelf te verkleden als prinses, prins, ninja, ridder, politieagent of iets anders en lijkt het je leuk om dan ook nog eens te komen gymmen, dan ben je van harte welkom bij Spido Klundert. Tijdens deze les zijn zowel leden als niet leden van harte uitgenodigd om te komen gymmen. Jij komt toch ook? Je hoeft je niet aan te melden. Verkleden mag, hoeft niet. Ook als je je niet wilt verkleden, maar wel zin hebt om te komen gymmen, ben je van harte welkom! 

Groep 1/2: 16.00u-16.45u

Groep 3/4: 17.00u-18.00u

Zien we jullie ook op vrijdag 21 februari?