1548787710543

C.S.V. Sportvereniging SPIDO Klundert

balk

Nieuwsbrief

Hier vind u een overzicht van onze agenda , wij zullen op deze pagina ledenvergaderingen, activiteiten en nieuwtjes delen.

Spido heeft een nieuwe website!

Wij zijn achter de schermen al een tijdje bezig met het opzetten van een nieuwe website, en met trots kunnen wij deze nu met u delen! 

U heeft nu een overzicht van het nieuwe lesrooster per 01-01-2019, een overzicht van het huidige bestuur, foto albums ( deze foto's worden nog verzameld, blijf de site in de gaten houden!) de nieuwe contributie regeling, een formulier om aan te melden en een nieuwsbroeef/agenda die helemaal up to date wordt gehouden voor u. 

Wij hopen dat de site  bevalt, heeft u tips? Laat het ons dan weten via de mail! ( deze kunt u vinden bij de contact pagina)

Leden vergadering

Op 12-03-2019 is er een algemene ledenvergadering, tijdens deze vergadering zullen 3 van de 4 huidige bestuursleden aftreden en ruimte maken voor een nieuw bestuurs team. wij nodigen u graag uit bij deze ALV om afscheid te nemen van het huidige bestuur en hun te bedanken voor afgelopen jaren. Ook is dit een goed moment kennis te maken met het nieuwe bestuur.